gzm95 aysaygili35gmailcom ege üniversitesi hastanesi yaptırmış 1400 yada 2 bin küsür vermiştim tam hatırlamıyorum o aralardi
melo03 aysaygili35gmailcom Fuat akercan’a yaptırdım haziran ayında 10.000 ödedik.Cenk Gezer de çok iyiymiş onuda çok fazla arkadaşım tavsiye etti.
karankayakubra aysaygili35gmailcom Alsancakta sebahattin altınyurt var . Profesör. İlk çocuğumdada ona yaptırdım. 8500 tl . Çoğu doktorda onu öneriyordu. Tüp bebek gebeliğim 2 side
aysaygili35gmailcom gzm95 risk vs. Olmadan randevu alabiliyormuyuz oraya ben hic gitmedim bilmiyorum nasil aldiniz acaba randevuyu
gzm95 aysaygili35gmailcom ben Ege üniversitesi hastanesine gidiyo kendi doktorum detayli ultrason yapmadi icin Fırat hocaya yonlendirdi ben normel randevu aldim sonra detayli ultrason icin hastanenin içinden randevu aldım benim dosyam orda açık olduğu icin kolay aldim hastanesi arayip bilgi alin
aysaygili35gmailcom karankayakubra teşekkür ederim heralde ege üniversitesi haric en uygun fiyat bu fiyatlar uçmuş 12 bin 17 bin en son 6 yıl önce yaptirmistim😀
karankayakubra aysaygili35gmailcom Evet bence hiç gerek yok o kadar paralar vermeye. Çocuğun bir ihtiyacını alırsınız
afc123 mamymir devam ettiğim doktoru değiştirm k istemedim açıkçası yoksa bende aynı fikirdeyim çok yüksek fiyat ve sigortaya dahil değil
sinem3576 Riskli gebeydim Gürsoy palaya gitmiştim zaten takipli hastasıydım mükemmel bir doktor bebeğimi kucağıma alıp hayattaysam suan onun sayesinde 🙏🏼 ben 8bin vermiştim suan ne kadardır bilmiyorum 7-8 ay kadar olmuştur