Merhaba benim yaklaşık 1,5 gündür falan süren yoğun sulu bir akıntım var böyle su gibi geliyor gerçekten normalde benim yaklaşık 12. haftadan beri böyle suyla karışık böyle daha koyu bir akıntı geliyordu ama daha az geliyordu hatta bunun için ben iki kez su testi yapıldı bana ama çocuğun suyu çıkmadı negatif tit testler öyle böyle derken şu an 24 haftalık oldum iki gün önce detaylı ultrasonum vardı detaylı ultrasonumun olduğu günün akşamı böyle atıyorum doğrulurken kalktığımda yürürken falan çok yoğun bir şekilde suyla beraber bir akıntı geliyor 5 -6 kez hatta belki daha fazla iç çamaşırımı değiştiriyorum çünkü affedersiniz ama hani pijama kadar geçiyor ama acile de gitmek istemedim çünkü acile gerçekten kötü davranıyorlar hani yarına da bu beyefendiye randevu var emin olamadım gidip memnun kalan var mı acaba nasıl biridir ona göre ben de randevu alıp gitmek istiyorum çünkü normalde acile gidecektim ama acilde ya ilgilenmeyecekler biliyorum İlhan Varank’ın aciline gidenler bilir yani Cihangir uzunçakmak’a gidip memnun kalan var mı bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinirim