erdem_mrv Kızlar kafayı yiyicem benim gibi olanlar varmı sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı 0 hareket hissetmiyorum resmen çok korkuyorum napmalıyım sizce doktora gitmelimiyim doktordan çıkamaz oldum bu aralar zaten 35. Haftadayız
Baahaar erdem_mrv soğuk su içip yada çikolata yiyip solunuza yatın hala hissetmezseniz acile gidin lütfen
benbosna erdem_mrv ben de aynıydım geçen hafta gittim ultrason ve Nst normal bugün de ses yok mesela ama stres yapınca iyice hareket etmiyor gibi . Yine de içiniz rahat etsin gidin isterseniz
erdem_mrv Baahaar yedim yattım sabahtan beri uğraşıyorum hissetmemiştim ama yeni hissetmeye başladım bu kız beni çok korkutuyor hayırlısıyla bir kavuşaydık
mermel erdem_mrv Canım benim bu haftalarda iki üç saat baktın yok hiç bekleme riske atma git tabiki olduğuna sevindim elhamdülillah.
erdem_mrv Baahaar hep böleki bi hareket ediyo durmuyo sonra hareket kesilince yok imkanı yok hareket ettiremiyorum 🥺
erdem_mrv benbosna daha geçen hafta gititm yatış verdiler sancım var diye hastaneden çıkamıyorum gerçekten çok yoruldum şuan hissettim baya bi ama içim rahat etmezse giderim yine
mermel erdem_mrv Çok geçmiş olsun canım üzme kendini kim ister sürekli hastaneye gitmeyi ama can taşıyoruz gerekirse her gün gidilecek ne yapacaksın senin benim elimde değil ki benim de ilk kızımda böyle sürekli hastane durumu olmamıştı bunda iki seferdir nst bile kötü çıkıp serum aldığım oldu üst üste haftalarda Rabbim hayırlısı ile kucagimiza aldirsin.
serenss erdem_mrv ben de son zamanlarda öyleydim sürekli nst ye gittim hareket etmiyor diye Allah’ın izniyle bir şey olmuyor korkma.. doğunca saatlerce uyuyunca anladım neden öyle yaptığını 😂
erdem_mrv mermel aynen öle canım benimde ilk hamileliğim çok rahattı bunda erken doğum riskide var insan çok korkuyo tek sağlıklı olsunda gidilir hastaneye