sulenurmuezzinoglu Dikişlerimin üstüne artık rahat otıryorum ama 15 gün oldı hafif bazen yanma gibi olıyo illaki terliyo nemli kalıyo kaç dikiş oldunuda söylemediler ip düştünüde hiç görmedim lavobada sadece düğüm kısmı elime geliyo başka ip gelmiyo sadece suyla yıkanıp kuruluyıorım nası toparlar kurur ve tamamen geçerki normalmi yanması kaşınması 15. Günde illaki kanama terleme çok nemli kalıyo hep kuru tutamıyoruzki
mrvrm sulenurmuezzinoglu ben de sade su ile taharet oluyordum. 2-3 gidişimde bir kere gazlı beze batikon döküp sürüyordum. Banyo sonrası uzaktan saç kurutma makinesiyle kurutup öyle giyiniyordum. 15.günse zaten kanama azalmıştır. Sık sık pedinizi değişirseniz çok nemli kalmaz diye düşünüyorum. Benim dikiş açılıp düşmesi 1 ayı geçmişti. Herkeste farklı oluyor iyileşme süreci
dilarakadir0853 sulenurmuezzinoglu benim dikislerim 1 ayda dustu ve iyilesti ben suya batikon dokuyordum onla temizleniyordum o rahatlatiyordu dikislerim silerken peceteye geliyordu 1 ay sonunda hepsi dustu 40 gun sonundada eski halini aldi zaten rahimim ve acikligim.
sulenurmuezzinoglu mermel yok sade suyla yıka kurulan dedi batikon evde var sürsem kendi kendime nolırki acaba mikrobu içinmi ve afedersiniz ama kendimi sıktımında bi boşluk hissi hala var iç dikişlerim nası bilmiyorım ama henüz yeni die öyledir demi 15. Gün daha toparlar heralde
mermel sulenurmuezzinoglu Evet sur csnim mutlaka enfeksiyonw çok açık ben hep öyle taret almıştım, 15 güne de geçmişti, kötü koku, yanma, kaşınma varsa hiç bekleme dra gözuk mutlaka. Ben hiç bakmadım o bölgeye hemen toparlanilmiyor tabiki
sulenurmuezzinoglu mermel kötü koku kaşınma felan öyle yokta dediğim gibi çok nemli kalsın ıslak kalınca yanma giibi olıyo
mermel sulenurmuezzinoglu Yanma da aslında olmaması lazım bakalım yine fikir veren olur benim 4 yıl oldu o yüzden belki unutmuş olabilirim
sulenurmuezzinoglu mrvrm aymn kurutma makinesini yapıyorum kanamam azaldı ona rağmen 1 saatte bi değiştiriyorumda aceleme ediyrum bilmiyorum kurumadı die
mrvrm sulenurmuezzinoglu aynen acele etme. Yara iyileşme süreci herkesin bünyesinde farklı. Ama yanma kısmını hatırlamıyorum. Normal mi onun olması. Doktora falan sor istersen için rahat etsin. Benim de ilk doğumda dikişim olmuştu. Şimdikinde olmaz inşallah. Doğumum 1 ay sonra
sulenurmuezzinoglu dilarakadir0853 peçeteye hiçbirşey gelmiyo ve elimede bir tane dikiş ipi anca geliyo oda epizyo kesisindeki düğüm kısmı sert die elime geliyo başka ip felan yok ben anlamadım zaten tedirgin oldum için çol bakıpta dokunamıyorum