kubra00__ takma kötü yorumları kilo aldım normal mi diye de yazsan bu sefer de kilo almak ilk trimesterda hiç sağlıklı değil hiçbir doktor önermiyor diye diye dünya sağlık örgütü gibi linçlerler 😂 çok normal bebeğim hele ki bulantın kusman olduysa daha da normal bebeğin sağlıklıdır hiç merak etme zaten bundan sonra almaya başlarsın. Doktorun gelişimi yolunda dediği sürece sorun yok. Sen yeter ki elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış. Benim hiç bulantım kusmam olmadı hep kalori ve protein hesaplayarak ilerledim ilk trimesterda genelde sağlıklı beslenirim paketli gıdam şeker tüketimim vs yüksek değildir ilk trimesterda 1 kilo aldım. Bana da ilk trimesterda kilo almak normal değil diyordu herkes doktoruma sordum 3 kiloya kadar almakta normal, bulantı kusma tiksinme iştahsızlık gibi durumlar yaşayan insanların vermesi de normal önemli olan bebek ve anne sağlığı ben tehlikeli bir durum görürsem zaten müdahale ederim dedi. Her hamilelik parmak izi gibi kişinin kendisine özel kilo durumu da öyle sende bebeğin de sağlıklıysan hiçbir şeyi kafana takma ❤️