umaytos seldaozd benimde ara ara oluyor diğer arkadaşın dediği gibi magnezyum eksikliği kramp ve ağrı yapabiliyor benim düşmüş düzenli olarak kullanmaya başladım. Doktorum dinlenmekle geçiyorsa beraberinde kanama vs yoksa sıkıntı yok demişti genelde yoğun olduğum günler ağrı oluyordu
Gamze-06 seldaozd bende 18 haftadayım benimde öyle ama devamlı değil kaşığımda belimde ağrı hissediyorum geçiyor ama rahim büyüdükçe sanırım ondan dolayı birde benim adet döngüm geldikçe her ay bu zamanları oluyor ağrılarım
Rojdiyebiri seldaozd şiddetli olmayan ağrılar normal diye biliyorum magnezyum kullanman gerekiyor magnezyum eksikliği kasık ağrısı yapıyormuş birde ben ayağımı üşütünce oluyor patik giyince hemen geçiyor mesela
seldaozd Rojdiyebiri doktora daha var gitmeme ilk baş detaylı ultrasona gitmem gerek 20 hafta olmasını bekliyorum ondan sonra gidicem ozmn sorarım korkuyorum da ağrı olunca acaba üşüdüğüm için mi ağrı olur bilmiyorum ama dikkat ederim
Sevinc_Seferova99 Ben 15 hafta 3 günlük hamileyim. Bende de adet ağrısı gibi, ama hafif ağrı şeklinde oluyor. Çoğu zaman ayakta uzun sürü durunca oluyor