Kiraz53 6 yaş oğlumu dışarıya çıkarmıştım köpeği sevmek icin yanına gitti köpek hemen kolunu ısırdı kanıyor sahibiyle konuştum aşısı var dedi ama yinede korkuyorum ne yapmalı bu durumda
babeby Kiraz53 aşılı ya da takip edebileceğiniz bi köpek olduğunda aşı olmanıza gerek olmaz ama aşılı olduğundan emin olmak gerekir. Karnesini görmeden lafla sadece emin olunmaz bu memlekette. En iyisi hastaneye gitmeniz
orhismommmmmm Kiraz53 ayy geçmiş olsun bence hemen götür doktora ona göre bişi yaparlar adamın numarasını alsaydın nolur nolmaz ne zaman yapıldı fln sorardınız
Kiraz53 aysea1 babası götürüyor fakat iğne isi nasil olacak onu bilmiyorum oğlum yıkar sesiyle hastaneyi 😔
bebekisteyen Kiraz53 çok geçmiş olsun mutlaka tetenoz ve kuduz yaptırin tanımadığınız insanın lafına güvenmeyin inşallah iyidir şu an oğlunuz
Kiraz53 bebekisteyen yaramaz olan oğlum cok masum duruyodu 😔😔 eline bakmamıza bile izin vermedi haber bekliyorum esimden umarım aşıyı yaparlar oğlum iğneden kaçar nasil olacak bilmiyorum
Kiraz53 BKZ 3 iğne mi yani 😒 benim oğlum izin vermez ki korkuyo 😔😔 bilmiyorum haber bekliyorum onlardan