Canım kendine hiç sıkıntı yapma ben kendi ilk doğumumdan özet geçeyim sana moral olur belki :) benimde 4.5 cm miyomum vardı rahmin dışında ameliyat olacaktım ki beta testimde hamile olduğumu öğrendim :) sonra tabi ameliyat iptal oldu, bana 5.ayda düşük yaparsın erken doğum olur dediler doktorlar ama çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu:) hamileliğimde sadece kan hapı kullandığımdan miyomum 9 cm oldu bana çok ağrı yaptı ben bir süre hastanede serumlarla geçirdim hamileliğimi ama geçti çok sürmedi . birde ben sezeryanla aldırmak istiyordum bana doğum anında çok kan kaybederim diye doktorum önermedi ve normal doğuma yönlendirdi 37+6 da suyunun gelişiyle gecenin bir vakti tam 18 saat sonra normal doğumum çok şükür gerçekleşti 🙂 doğumdan 1.5 sene sonrada ameliyatla miyomumu aldırdım suan 2.gebeligim var henüz yeni ögrendim dualarınıza talibim :) Rabbim hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bu anlattıklarım her bünyede farklı seyreder sen içini ferah tut benim anlattıklarımı düşün her şey geçiyor ♥️ stres yapma biraz uzun oldu hakkını helal et lütfen 🥰