Lavanta173 Selamlar, ben şuan 18+2 deyim ve çalıştığım için grip aşısı olmayı düşünüyorum. Önce grip aşısı olup daha sonra tetanoz yaptıracağım. Gebeyken grip aşısı yaptıranlar memnun kaldınız mı? Gebeler siz yaptiracak mısınız yorumlarınızı bekliyorum
feyzaciim Lavanta173 kesinlikle olunması gerektiğini düşünüyorum geç mi kaldım acaba diye de panikledim 34+3’üm ben
bebekisteyen Lavanta173 çok düşündüm ama yaptirmiycam iki tane doktor ol dedi bir tane doktor olmasan iyi olur tavsiye etmiyorum dedi
__cansu_ Lavanta173 ya ben normalde kolay hasta olmazdım bıkere grıp aşısı oldum o sene 7-8 kere grıp oldum yıne öyle olur dıye korkuyorm yaptırmıcam
cfdn Bende 18 hafta oldum bugün ve 2 hafta sonra randevum var doktoruma danışacağım. Ben ağır geçiriyorum hastalığımı ve hiç olmadım hiç olmadığım için bir yan etkisi olur mu korkuyorum çok kararsızım
Lavanta173 cfdn gebelik kışa denk geldiği için gribe yakalanmaktan ve ateşli geçmesinden korkuyorum bende
libraaa Bana da doktor tavsiye etti 21.haftamdayım ama cok kararsızım şu dönemde çok fazla kimyasal ilaca maruz kalıyoruz zaten yaptırınca da grip olmayacağının garantisi yok kararsızım