MucizemmmLiya Cok az kaldı kimler nisan sonu bebegine kavuşuyor 😍 Heycan varmı anneler ben cok heycanliyim ilk hamileligim mucizemm Liyamm ♥️😍
MucizemmmLiya Tugbaelmass yaa aynen cok az kaldi insAllah Rabbim bagislasin cok güzel isim Liya Lina Lıva modern ve güzel 😍
Burcu6188 MucizemmmLiya Allahım bir avazda doğurursun inşallah canım dikişsiz inşallah 🙏 doğum sonrasıda yazın bilgilendirmek amaçlı bizleri temmuzda prensesim geliyor ama isim düşünemedik henüz 🙈
MucizemmmLiya Burcu6188 amin insAllah canm rabbim yardimcimiz olsn 😘 insAllah dogum yaptigimdda yazacagim 😘😘
MucizemmmLiya Tugbaelmass aynen cnm cok güzel lina da anlamli tabi sen bilrsin güzelim♥️😘 icine ne siniyorsa ben nisanlilikdan beri esimle 5senedir liya hosumuza gidiyordu
Yagmurerol MucizemmmLiya 30 nisan gozukuyor ama doktorum seninki 30’u bulmaz bence dedi😅 heyecanla bekliyorum
MucizemmmLiya Yagmurerol saglicakla gelsin insAllah canm bende hemen dogssun istiyorum sms inatci bizmki heralde
Duyguanneoluyor MucizemmmLiya 27 nisan gözüküyo 😄 bugün izne ayrılıyorum evimi temizleyip buzluğa yiyecek hazırlamam lazım işlerimi bitirmeden doğmicak kızım söz verdi 😄😀
MucizemmmLiya Duyguanneoluyor 😂😂 ya masAllah haklsn dolabi doldurmak gerek gelen giden cok oluyor dogumdan sorna 😘