arsamveannesi Reglime 4 gun kaldi testler hala nefatig hic belirtim de yok . İliskinin ustunden 11 gun gecti . Silikte olsa cikmasi gerekmez miydi testte
tatlibirisi arsamveannesi hangi testi kullandınız ben prodoctor ile öğrendim aşırı silikti kan verdim beta hcg 44 çıktı cok yeni oluyor daha testle alakalı çıkmayabilir
Selosshh arsamveannesi daha cok erken ilişki üzerinden 11 gün geçtiyse oolmaz en az 15-20 gün geçmeli. Regliniz geçikince yapın testi. Ben tam zamanında yapmama rağmen neg. Gösterdi bi hafta bekledim reglm 1 hafta geçince yani silik cizgi cıkmıstı
nilruhu arsamveannesi bu konuda awox en hassas test bence. Ve geç yerleştiyse henüz çıkmayabilir. Benim dpo10dan itibaren çıktı awoxta. Ama Dpo14 en garanti sonuç. Gönlüne göre olur inşallah ❤️
tatlibirisi arsamveannesi aa ama siz ilişki üstünden demişsiniz yumurtlama ne zamandı biliyor musunuz?
arsamveannesi nilruhu zaten 4 gun kaldi erken ogrenmek istiyordum ama iste bakalim kismet tesekkur ederim
tatlibirisi arsamveannesi ama geç yumurtlama olmuş olabilir veya henüz idrara geçecek kadar yükselmemiş olabilir bence 3 gün daha bekleyin
eeffkk arsamveannesi ben regle dört gün varken kan testi verdim negatifti. Sonra reglim 6 gün gecikti tekrarladı gebe olduğumu öğrendim
arsamveannesi eeffkk biraz tedirginim kurtaj sonrasi olur mu olmaz mi diye merakim. Yoksa aslnda regli beklemem zaten daha mantikli
zehra_473218 Tekde tutturmak kolay mı regl gecince yap testi Kısmet ama hepsi negatifse birde 4 gun sonra yap
arsamveannesi zehra_473218 genelde korundugumuz halde hep hamile kaldim ilk defa korunmasiz deneyince haliyle tekte tutmasni bekledim 😂😂😂
zehra_473218 arsamveannesi Kurtajdan sonra doktorum dikkat et hemen hamile kalirsin demisti ordaki ebede ayni seyi soylemisti icin tertemiz oldugu icin hemen tutuyor demisti 3 ay korun demisti