haklisinesracim 16 haftadayim gece açıkıyorum yesem reflum var uyutmuyor yemeden uyusam bebek aç mi kalir diyorum ne yapmaliyim sizce
feyzaa34 haklisinesracim bende 16 haftalığım reflu mide hastalıklarından biri ama tam bilmiyorum canım benim bazen acliktan gece gözüm kararıyor çok az peynir ekmek yiyip yatıyorum ☺☺
FSCMK haklisinesracim bende 14+3 hamileyim açıkma oluyor benimde ama sofradan fazla tıka basa yemediğim için tekrar açıkıyorum ama bişey yemiyorum vitaminle şeyler yiyorum meyve felan yiyorum bastırıyorum açlığımı hemen uyuyorum geri 😂
[silindi] haklisinesracim ac kalmaz bebiş tatlım dikkat et aman diyim bianda alıverirsin kiloları ❤️🎀
haklisinesracim feyzaa34 yemek borusundan mideye giden kapakcığın gerekli gereksiz açılıp asidin yemek borusunu yakması
haklisinesracim Eskiden hiç acıkmazdım gece şimdi midemde aslan var sanki kükrüyor yemeden uyucam artik 😊
Candaan haklisinesracim canım bende de geceleri öyle oluyor öyle acıkma oluyorki midem bulanıyor açlıktan ben ilk haftadan beri 25 haftadır gece acıkınca 1 bardak süt içip yatarım o hemen kesiyor böylelikle yemek yememiş oluyorum