gencannee_ doktorun tecrübesi yaklaşımı çok önemli şu anda öncesinde sürekli sezaryene zorlayan doktorlar takibe alındıkları için normal doğuma daha zorlar haldeler sivasta özel hastanede bilinen bir doktorun böyle ihmali yüzünden engelli bıraktığı 2-3 bebek var bir tanesi arkadaşımın bebeği. Kadının vukuatı o kadar fazla ki ama hala tercih ediyor insanlar. Bizzat kendi yengemi vazgeçirene kadar ne çektim 400 küsür enfeksiyonu varken kızı su iç geçer diye göndermiş ağrıdan duramıyorum diyordu dedim ne antibiyotik verdi belki yetersiz gelmiştir yatırıyorlar bu değerlerde genelde dedi su iç geçer dedi hiçbir şey vermedi üstüne tekrar kontrole gidip söylediğinde aaa ben görmemişim bu değeri hayır öyle dememişimdir deyip bu sefer de kıza yatış verip Allah ne verdiyse verdirmiş ciğer geliştirici bilmem ne tekrar yatışını uzatacakkken dedim ki Allah rızası için bi benim doktoruma git artık. Abimle muayeneden çıktıklarında ilk defa özel hastanede muayene olduğumuzu hissettik dediler o kadın popüler diye doğru düzgün artık bakmıyordu bile. Şimdi duyuldukça bu yaklaşımı hastası azalmış doğal olarak ama 2 hasta bile gitse doğuma günlük ayda 600 bin tl yapıyor. Ki böyle böyle gereksiz neler yüklüyo hastalara kim bilir