deryasalik kürtajdan sonra döngü bozulduğu için vücut kendine yeni döngü kuruyor yani bnde öyle olmuştu 28 günde bir adet olurdum öncesi kürtajdan sonra 24 günde bire düştü ve yumurtlama falan ne zaman oluyordu anlamıyordum artık bnde önce ovulasyon testi yapardım ve pik görürdüm ama kürtajdan sonraki yaptığım testlerde hiç pik görmedim sonra adetim 3. Günü genel bir kan verdim progestan fsh lh prolaktin falan hepsi normal gelmişti zaten doktora da demiştim test yaptığımı evde oda bırakmamı onun beni daha da strese soktuğunu bu şekilde yapmam randevulu ilişki gibi olduğunu söyledi yani vücudun dedi ister istemez o gün test yaptığını biliyor yumurtlama olsa bile o gün tutmuyor dedi vücut anladığı için belki benim tiroidlerim de yüksekti yumurtlamamı oda baskılıyor olabilirdi zaten o ay bıraktım herşeyi testi yumurtlama takibini falan bir tek folik asit kullanmaya devam ettim ilişki bile olsada öyle hesapsız oluyordu yani derken bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim dilerim Rabbim sizlerede bu bekleyen herkesede bu güzel haberi almayı nasip eder 🥰🤲