__cansu_ Busra1210 ilki şafak hastanesiydi tam bi rezillikti 😒 şimdi nasipse avrasyada doğurmak istiyorum
malikensarinannesi hirosima Merhaba çam sakura malesef biraz şans işi 🤦🏻♀️ Görümcem doğum yaptı bebeğin kolunu çıkardılar Yengem doğum yaptı sağlıklı oldu Ve arkadaşım gitti bebeğin kolunu kırdılar Lütfen bunlar sizi etkilemesin sadece bildiklerim🌷
bebeybi hirosima normal mi sezaryen mi bilgi verir misiniz benim bir gün yatışım oldu o bile kabus gibi geçti ertesi gün taburcu ettiler gebeliğim riskliydi doğurmuş kadar oldum
ars1 gulden62 ben de acıbademde dogurcam atakentte hastane çantasında hemşireyw verilecek çanta yapmıyoruz değil mi
Busra1210 Şuan araş babielif şuan araştırıyorum henüz karar veremedim özeller aşırı pahalı doktorlardan da emin olamıyorum cok kararsız kaldım
ekim1 İlk bebeğimi Sarıyer Çayırbaşında doğurdum çok zordu hiç memnun kalmadım 2. Gebelikte esenler medipol düşünüyorum
firdevserdogdu Busra1210 erdem hastanesinde düşünüyorum ben odaları falan da gezdim içime sindi bayagı fiyatları uygun 30 bin 36 bin falan normal doğum
Busranur_mnts Busra1210 işk doğum çam sakurada oldu hamileyim yine oraya gidiyorum doğum da orda olur büyük ihtimal
ikincikez fikretbaciniz yakın zamanda mi birde nasıldı normal dogummu sezeryan dogummu ilgi bilgi destek ne durumdaydı
esma4534 hirosima bşy soracaktım bnmde ilk doğumum olacak kesi atılırken hissediyormusnz yoksa uyuşturuluyor mu ben çok korkuyorum