Kızlar selamlar zaman geçmek bilmiyor kafayı yiycem. Pazartesi günü 9. Hafta olucak. 6. Haftada gittim kesem ve beslenme kesesi var dedi doktor 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi. 8. Haftada gittim yine kese boştu ama kese büyümüştü fakat haftaya göre uyumlu değildi. 16 mm di. Boş kese tanısı olması için 24 mm üstü olması gerekiyormuş 1-2 hafta sonra tekrar gel dedi pazartesi tam 9. Haftam olacak gidicem ama zaman geçmek bilmiyor çok korkuyorum zaten bir tane kürtajım var hala etkisi geçmedi bir daha yaşayacak gücüm yok allahım yardım et. Sizce boş gebelik midir alttan baktırmadım üstten baktı sadece ama ne bebek ne kalp atışı yok. Normalde 1 sağıksız 1 sağlıklı gebelik geçmişim var ikisinde de göğüslerim acıyordu hassaslaşıp şişmişti bunda hiç öyle bir şey yok o yüzden korkuyorum gerçekten boşsa ne yapıcam bilmiyorum evde düşük yapan var mı korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gördüğünüz bebeği veya kürtaj oldunuz veya düşük oldu bana yazar mısınız aklımı yitircem hiç iyi değilim geçmiş acı tecrübelerimden dolayı tetikleniyorum. Boş gebelik olabilir mi? Bu arada bilinçli gebelik planladığım için son regl tarihim korunmasız ilişki tarihim hepsi var onları da paylaşabilirim yardım edin :(