Evet geldim o malum günlere 😃
Kızlar biraz uzun olabilir ilk defa Ovulasyon testi deneyeceğim, durumu özetliyim yaklaşık bir yıl önce olacaksa olsun bir tane daha diyip korunmayı bıraktık ama yumurtlama günü takibi, takviye vs hiç böyle şeyleri düşünmedik. Hatta özellikle Ovulasyon günlerine denk gelemediğimiz çok ay oldu. Bir iki ay kadar da mantar enfeksiyonu tedavisi için tekrar korunduk o arada. Şimdiye kadar bilinen herhangi bir sağlık sorunumuz yok yalnız bir kaç ay önce ara kanamalarım olduğu için gittim kist vs görünmedi. Hafif rahim kalınlaşması dedi onun için de düzenli bir tedavi uygulayamadım zaten ara kanamalarım da geçti. Biz hala akışına bırakmış durumdaydık ama ben artık biraz planlı ilerlemek istiyorum ilk çocuğumla da yaş farkı daha fazla açılmadan bir tane daha olsun istiyorum Allah nasip ederse. Reglim düzenli ama ben testle ilerlemek istiyorum. Çok fazla bilgim yok kullanımı hakkında. İki gün arayla mı ilişki daha iyi olur yoksa her gün mü? Bir de gerekli takviye vs var mıdır? Bana bilmem gereken her şeyi anlatın lütfen