ceylan1260 Ben 21inde devlet hastanesinde kan tahlili verdim beta hcg 380 çıktı şimdi tekrar özele gittim bugün bakmak için test sonucum 1.20 bu nasıl olur Allah aşkına birşey diyin lütfen
minikfasulyeo ceylan1260 bir test daha verin isterseniz ve sonra bir doktora gidin durumu anlatın kimyasal gebelik olabilir ama bir hata da olabilir bilemedim valla
umaytos ceylan1260 kimyasalsa veya herhangi bir düşükse regl olman gerekmez miydi? Dış gebelikse dahi düzensiz şekilde artıyor diye biliyorum. Regl döngülerin düzensizse acaba ara dönemde hormonlardan dolayı mı yüksek çıktı, çok garip. Bence başka bir yerde daha kan testi yaptır doktorunla durumu paylaş
bestan ceylan1260 dış gebelik olabilir, tekrar betahcg testi ver mutlaka, benim de başıma geldi daha önce. Kanama hemen olmuyordu, 8.haftada kanama oldu
sadece_mom ceylan1260 kan sonuçlarına göre kimyasal gebelik gibi duruyor bende yaşadım beta sifirlaninca 37 günde kanamam basladi
ceylan1260 beyzziii bilmiyorum özelde sadece beta hcg için test verdim kanamam yok kasıklarımda ağrı yok yani vardı ama gelip giden bir ağrı öyle çok değil
beyzziii ceylan1260 siz devlet hastanesinde tekrar verin bende beta aynı hastanede yani bi kadın doğuma gidin gözükün
minikfasulyeo ceylan1260 önce bir sakin olmaya çalışın Siz bur kez daha test verin hem devlette hemde özelde bence Ona göre ilerleyin bazen yanlışlıklar olabiliyor İnsaAllah hayırlısı olur
masum3434 ceylan1260 valla bana dış gebelik olablr dediler betam yavaş olerliyor diye pazartesi dördüncü kanı vericem artk :( ins senin yanlislik olmstr da başka yerde ver kan bide
kincikupelikiz ceylan1260 dış gebelikte beta ilerlemeye devam ediyor keseyi ve bebeği göremiyorlar genelde dikkatli bir doktor fark eder eğer düşme olduysa kimyasaldır muhtemelen tekrar ilk gittiğiniz doktora gidip kan verin
ceylan1260 masum3434 Allah sizinde yardımcınız olsun umarım sağlıklı bir gebelik olur senin de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ceylan1260 Evet bende öyle düşünüyorum doktorum yoktu henüz acil de öğrenmiştim ayın 2 sine randevum vardı gebe izleme polikliniğine 🥺
bestan ceylan1260 ben sadece bi kere beta baktırdım 750 çıktı, sonra kan vermedim doktora muayeneye gittim kese oluşmuştu, sonra bebeğin oluşmasını bekledim, bebek oluşmadı, 8.haftada kanamayla anladım
sadece_mom ceylan1260 şuan adetin kaç gün geçti 40 güne kanama kendiliğinden başlar normal adet gibi ama tek fark ben 32 yaşındayım adet ağrısı ne bilmem ama kimyasal düşük gibi 8 gün boyunca ağrı yaptı vücut kendiliğinden atıyor hicbirsey yapmaya gerek kalmıyor kuzum
sadece_mom ceylan1260 ve ben kimyasaldan bir ay sonra hamile kaldım bir bakıma kolaylaştırıyor Muş sağlıklı gebeliği bilgin olsun korunmadan reglin bitince aynen devam çalışmaya🤲🏻😘