momrose Kızlar 2 gecedir bacaklarım ve kollarım çok kaşınıyor . 39 haftalık hamileyim . Bacağımda döküntü de oldu. Karnımda aşırı kaşınıyor ama karnımda çatlak çok bu yüzden takmadım. Kolestaz olabilir mi
ghostty momrose bunun için kan tahlili vermelisiniz. (Safra asitleri, alt vs değerler, idrarda protein kaçağı var mı) Tansiyonunuzu da kontrol edin mutlaka🙏🏻
yaseminasel1 momrose Mutlaka değerlerinize baktırın kolestazda avuç içi ve ayak tabanında daha çok kaşıntı oluyir evet ama vücuttada oluyor bende geçirmistim tüm vücudum kasiniyordu tansiyonunuzada baktırın ve idrar tahlilide isteyin
momrose ghostty pazartesi randevum var doktoruma söyleyeceğim mutlaka , sadece kolestaz da ayak tabanı ve avuç içi kaşıntısı çok olıyor diye biliyorum böyle bacağı kolu kaşınan arkadaşlarda çıktı mı diye merak ettim
bilinmeyenkadininmektubu momrose pazartesiyi beklemeyin acile başvurun haftanız ileri bir hafta ast alt değerlerimize baktırın duruma görede safra asidi isterler zaten en erken 3 gün en geç 1 hafta içerisinde çıkıyor
momrose bilinmeyenkadininmektubu 18 gün önce bakılmış alt ast değerler normal çıkmış yine de pazartesi randevumda diyeceğim doktora hastane uzak bize biraz 🥲
mom28_ momrose acilde alt ast bakılmalı hemen bende kaşınmıştım öyle kol bacak doktoruma gece demiştim hemen acilde kan ver demişti kolestaz değilmiş şükür ama olsaydı doğum yaptırmak zorundayız demişti
busramazany Bn 26 haftalık hamileyim 23. haftadan beri kaşınmaktan helak oldum 24.haftdaa test verdim hepsi normal çıktı verilen merhem işe yaramadı yarın yine gideceğim doktora inşallah geçicidir dayanılacak gibi değil