firstlik Kızlar selam, doktorum 10. Haftadan sonra fetal dna, 13 haftada detaylı ultrason istedi. 21. Hafta için de detaylı ultrason istedi. 13. Haftada detaylı ultrason oluyor mu?
harbyy firstlik ilk kez duydum 13 haftada detaylı ultrason yapılamaz bence 20 haftalık gebeleri bile geri yolluyolar bebek küçük bir iki hafta sonra tekrar gel diye 🤔 yanlış mı anladınız acaba ?
hilalibrahimm firstlik bence size randevu alın diye öyle söyledi o zamana kadar bebek büyücek ya yanlış anladınız sanırım
sznk firstlik muhtemelen randevu almanız için söylemiştir ben Prof Dr Recep Has için 2,5 ay sonrasına boşluk bulabildim detaylı Usg randevuları genelde özelde de devlette de çok yoğun oluyor çünkü ama yine de doktordan teyit etmekte fayda var tabi
eylulmihrasmom firstlik evet erken detaylı ultrason da oluyor 11. haftadan sonra benim de doktorum erken bir tarama testi yapti 11. haftamda. perinatolog mu doktorunuz
firstlik eylulmihrasmom yok canım op dr, beni perinatoloğa yönlendirdi onun yapması gerek dedi. Fetal dna zaten yaptıracağım buna gerek var mı sizce?
eylulmihrasmom firstlik benim doktorum perinatolog 11de organ taraması yapicam dedi. organlarına bakıcam dedi. bende tamam dedim çok güvendiğim için itiraz etmiyorum ne derse yapiyorum doktorum önerdiği için yaptırdım🤗fetalde her organla ilgili bilgi var mı bilmiyorum
glcnylmzz firstlik evet aslında sizi ikili tarama için yönlendirmiş oluyor perinatolog daha ayrıntılı biliyor,bakıyor doktorlarımıza göre,doktorunuzun yönlendirdiğini de ekleyin güzelce bakarlar
HaticeC123 Benimde 13.haftada detaylı ultrsona yönlendirdi ikiz bebek olduğu için. Bide 22.haftada giricekmişim.. sağlıkla güzel hayırlı haberlerini alalım hepimiz 🌸🌸
elfkrkmz firstlik evet oluyor perinatoloji uzmanı yapıyor benimde demişti araştırmıştım herkes 13. haftada yapmıyor yapan belli başlı doktorlar var ama ben yaptırmadım vazgeçtim sonradan