esradonmezz Kızlar selamlar kızım 4,5 yaşında dişçi kontrolünde 8 dişine dolgu yapılması gerektiği söylendi biri derin diğerleri yüzeysel dedi. Yaptıran var mı acaba nasıl bi yol izlemeliyim endişelerim var
hilalibrahimm esradonmezz merhaba benim kızım 5 yaşında benim kızıma birkaç tanesine çürük dendi 2 tanesine kanal bundan 1 sene önce fln MESAM hastanesi ben yaptırtmadim cikicak diye hani ağrıyor fln demiyor çok şükür düzenli olarak fırçaladıgı zaman bir sorun olmuyor kendiniz bilirsniz
ftmakhve esradonmezz merhaba kızım daha 5 yaşına girmemiştim iki azı dişi de çürüktü birisi derindi toplam 4 dolgusu vardı ve yemek yerken falan cok ağlıyordu ağrıyor diye. 2 sefer denedik duruvermedi çok ağladı ağzını açmadı daha sonra anestizili yapalım dedi dr. Anestezili yaptırdık çok da güzel oldu hiç ağrıyor demedi bi daha. Ameliyat 1 saat sürdü aynı gün öğleden sonra akşam üzeri taburcu olduk
esradonmezz hilalibrahimm Ya bizde de ağrı yok aslında rutin kontrolde başımıza böyle bi şey geldi yapılmazsa yenilerinin de düzgün çıkamayabileceği ve olan dişlerinin geç düşeceği söylendi.. Siyahlık artar görüntü olarak dedi kafam çok karışık 🥲
hilalibrahimm esradonmezz bizimkiler azı dişleri hani görüntü olarak hani dışardan gözükmüyor ve hani o dediniz karalikta pek fazla yok dediğim gibi kendiniz bilirsiniz birde çocuklar küçük olduğu için narkoz veripte yapıyolar bilginiz olsun bana öyle söyledi durmaz çünkü dedi çocuk uyutuyolar