Tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Doğumdan önce bebeğim gazlı olur, bebek diskezisi olur, uyku zorluğu çeker, sağmama gerek kalmaz vs düşünüyordum ama işler hiç planlandığı gibi gitmiyor. Desteksiz büyüttüğüm için de aşırı zorlandım. Siz zorlanmayın diye bazı ürünler bırakıyorum buraya.
Mioji k99 kettle: özellikle formül mama da veren annelere çokkk tavsiye ederim. Suyu kaynatıyorsunuz derecesini ayarlıyorsunuz 72 saat aynı sıcaklıkta kalıyor su. Ağlama krizlerinde mama hazırlama telaşı kalkıyor. Ayrıca sterilizasyon da yapıyor, anne sütünü de çözüyor yani elim ayağım.
Huggy moon: araştırırken hep park yatak tavsiyesi almıştım ama pişman oldum keşke daha ileride alsaydım. Bu beşik her türlğ özelliğe sahip otomatik sallaması, ninnisi, kumandası, reflü ayarı hepsi var. Büyüdükçe de park yatak olarak da kullanabiliyorsunuz. Anne yatağı özelliği de var.
Ana kucağı; kesinlikle alın otomatik veya manuel mükemmel kurtarıcı. Gaz sorunu olan bebeğimde çok iş gördü.
Mama ölçeği; mioji kadar önemli. Gece mama yapmaya birebir. Mamaları ölçekli bir şekilde ayarlayıp direkt suya döküyorsunuz. Ben babyjeminkini aldım. Ayrıca dışarı cıkınca da iş görüyor.
Organizer çanta; anlatmama gerek yok bence
İyi bir sağım makinesi. Ben hala iyisini bulamadım. Kiralamaya da emin değilim. Bulan varsa haber versin
sizinde varsa tavsiyeleriniz yazın kızlar