glyckma Kızlar en son 7 haftalıkken gitmiştim bebegin kalp atışlarını felan duymuştum doktor hiç bir sorun yok dedi ben de çok ultrasona girmek istemiyorum onun için 14 hafta da ya da 12 hafta da kontrole giderim dedim sizce dogru mu siz nasıl yaptınız şuan 10 haftadayım ne zaman gitmeliyim sizce kontrole ( ilk gebeligim)
sanalkoala glyckma 6+5 de kalp atışını duydum sonraki kontrol 12. Haftada dedi doktor bekliyorum an itibariyle 11+0 olduk 🫠
Gizem__67 glyckma bence onemlı testler ılk gebelıkte gırdım detaylı ultrason falan ıkıncsde gırmeyı düşünüyorum sorunda cıkabılır allah korusun oyle bısey olmsnda kendı tercıhın
glyckma serisel çok ultrasona girmek iyi degilmiş onun için ben de biraz daha geçsin sonra gideyim zaten hiç bir test yaptırmayacagım ikili test gibi felan randevu bulursam gidecegim
ezgiseell glyckma ya herkesin kendi tercihi tabiki ama ultrasona sürekli girmek iyi degil lafını kim çıkardı bilmiyorum. Cok uzun süre koyuyorsunuz araya. Bebek iyi mi degil mi nasil anlayacaksiniz ki. Gebelik zehirlenmesi diye bir durumda var malesef ki.
Busr_a21 glyckma bir sorun yoksa ayda 1 git canm çok gitmek istemiyorsan. ben meraktan hep gitmek istiyorum. Bı an önce hareketlerini hissetmek istiyorum iyi mi bilmek istiyorum. Usg den bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Takma böyle şeyleri.
drmommy glyckma hanfendi sizi eleştirmek için söyledim çok saçma bilime ve doktorların yaptıklarına inanmıyorsanız doktora da gitmeyin usg ile de baktırmayın bu nasıl mantık kan da vermeyin evde kendiniz doğurun
temmuzonbir glyckma ultrasonun bi zararı yok bu arada bilginiz olsun, ben çok sık gittim hiç bir sorun yok şükürler olsun rabbime 30 haftalığız, çok sık gitmek iyi değil diyenleri dinlemeyin bu zamanları özleyip keşke daha çok gitseydim dersiniz ilerde