nesli1241 Kızlar hamilelikte saç boyanmıyor mu boyarsak ne olur boyayan varsa yazabilir mi acaba beyazlarım çıkıyor çok modumu düşürüyor bu durum :(
Aybars20 nesli1241 doğal boyalar var canım amonyaksız onla boyayabilirsin doktoruna danışıp. Ben de boyamayı düşünüyorum. İlk çocuğumda doğuma yakın boyamıştım ama şimdi normal devam edicem boyamaya doğal boyayla. Dediğim gibi doktorunuza danışın bi önce
esnnz nesli1241 benim doktorum boyatabilirsin demisti 16haftadan sonra benim icime sinmedi . Sac spreyleri var en azindan deriye islemiyor onlardan kullaniyorum
Prensesmom_ nesli1241 normal boya kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama ben uapiyorum diye sende yap diyemem tüm gebeliklerim de de boyadım
nesli1241 esnnz bu boyatamazsın olayını neden olduğunu anlamıyorum yapay zeka filanda sordum boyatabilirsin ilk aylardan sonra deniyor ama halk arasında boyatılmaz deniyor nedenini çözemedim
m_ozd Ya benimde çok fazla beyazım var ve çok rahatsız edici. Bende boyatmak istiyorum ama dediğin gibi kime sorsam boyatma sakın diyor