deletedmom0913 Hamilelikte hangi multivitamini kullanıyorsunuz kızlar ben ilk gebeliğimde kullandım ama bu gebeliğimde doktor vermedi 🤷♀️ 25 haftalıgım sadece demir ve d vitamini kullanıyorum önerdiğiniz kullandıgınız multivitamin hangisi
feyzaciim deletedmom0913 ben iki günde bir İmom omega kullanıyorum canım. Her gün gyno ferro demir hapı ve 9 damla dvit ama unutuyorum arada ya 😶 34. Haftadayız
harika3838 deletedmom0913 merhaba benim doktorum pregnom max ı tavsiye etti bana içeriğini baya beğendim tavsiye ederim ☺️
Guness_ Benim de 2 düşüğüm var . Gebelik planlamadan önce Regenesis max plusa başladık halen devam ediyorum . 23 haftalık hamileyim
Guness_ deletedmom0913 çok ilaç kullanıyorum ya.. sabah Oksapar iğne , sabah aç karna sidefer demir ilacı, saat 14te Regenesis , akşam yemekten önce aç karna probiyotik(çok kabızlık çektiğimden dolayı), gece de coraspin kullanıyorum.
Guness_ feyzaciim hamileliktrn önce çok iştahımı açtı çok hızlı kilo aldım. Hamile kalıp doktora gittiğimde sordum yemene içmene dikkat et sık sık az az ye dedi . İlerde problem olur demişti. Kendimi zor tutuyordum😅sonra bulantılar başlayınca yiyip içemedim bir süre
deletedmom0913 feyzaciim ya doktor bana demir ve d vit yeterli dedi vermedi multivitamin ama bana yeterli gelmiyo. İlk gebeliğimde sizin gibi kullanıyodum bende. Kafam karısık ya haftaya kontrole gidicem de isticem doktordan
deletedmom0913 rojdaa_gk sadece regenesis mi kullanıyosunuz ek demir ilacı veya d vit kullanıyo musunuz
feyzaciim Guness_ ahnı durumdan muzdarip oldum canım benim bulantım olmadı ilk 4 ay biri gebelik öncesi inanılmaz bir iştah artışıyla 8-10 kilo civarı aldım. Sonra bırakıp İmom omega geçince kilo alımım normale döndü
harika3838 deletedmom0913 yok demir magnezyum ve d vitamini de kullanıyorum çevire çevire, onları yazmışsınız diye eklemedim ☺️
Guness_ feyzaciim çok iştah açıyor malesef 😒 iyi yaptınız. Ben de gynoferon demir ilacını kullanıyordum. Aşırı kabızlık yaptı bende. O yüzden daha az etkili sidefer verdi
deletedmom0913 feyzaciim 25.haftamdayım haftaya kontrolüm var. Demirim iyi ama ferritin çok düşük birde d vitaminim yerlerde 😬 ilk gebeliğimde doktor vermişti bunda vermedi o yuzden kafa karısıklıgı oldu