egeemomms nurkarakoc yani 2 gündür o moddayım inan🥲eşime de bişey yansıtamıyorum ama çok üzülüyorum 🥹🥹
egeemomms mertunn 2 sene…. 2 senede 2 kayıp yaşadım. Şubatta kürtaj oldum nisandan beri de tekrar deniyorum 🥹🥹
mertunn egeemomms Allahım tuttursun bu sefer inşallah ben de giderim bi doktora bi sorarım belki tüp bebek der
esra_18_ Mervedd06 o gün test pozitif testinden yorumlarından sonra eşimle aynı akşam acilde kan verdik gebelik yoktu
egeemomms mertunn ben bu ay gidecektim doktora fırsat bulamadım ama adetim bitince gidip muayene olmayı düşünüyorum belki vitamin falan verir🥹 Hakkımızda hayırlısı olsun en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah 🤲🏻🥹
esra_18_ egeemomms testi attığımda bazısı negatif bazısı pozitif demişti o gün akşam hemen eşimle acile gittik gebelik yok dediler
mertunn egeemomms kadın doğum değil bence infertiliteye git bi de istersen amin duan çok kıymetli daha güzeli senin olsun inş
egeemomms esra_18_ ayy çok üzüldüm ya🥺umarım önümüzdeki ay güzel haberleri alırız beraber bekleyelim🥹🤲🏻 Bu arada adaşımsın 🫂