esslemk Kızlar lütfen yardım edin bebeğe oda yapmıycam ev değiştirene kadar benimle yatıcak uzun ömürlü olsun istiyorum park yatak mı yoksa normal beşiklerden mi almalıyım ve uygun fiyatlı travel sistem bir bebek arabası istiyorum öneri yapar mısınız
panikanne_ esslemk canım arkadaşımın oğlu 1 buçuk yaşında Elele madre kullanıyor gayet memnunmuş bugün konuştuk bende ondan alacağım
Alara6161 esslemk park beşik almalısın kesinlikle uzun ömürlü bebek arabası olarak e bebek te joie XL baston bebek arabasını tavsiye ederim oda uzun ömürlü.
Sahraasli esslemk bagi neoX kullanıyorum çok memnun, beşikte elele nova 3in1 kullanıyorum çok memnunum kendi kendine sallanması çok kurtarıcı
esslemk panikanne_ teşekkür ederim canım fikir için bebek arabası ne düşünüyorsunuz acaba çok yüksek fiyatlı olsun istemiyorum
panikanne_ esslemk rica ederim canım birkaç model inceledim biraz özellik açısına baktım ben fiyattan daha çok Bagi neo x alacağım 20bin şu an ama Elele pilota da güzel gelmişti bana o da 15-17 civarlarıydı sanırım ben baktığımda
esslemk panikanne_ bende joie litetrax travel sistemi gördüm küçük ve konforlu duruyor kullanlar varsa yorum yaparsa sevinirim
panikanne_ esslemk arkadaşım 2 sene önce 8bine e bebeğin kendi markasını almış yine doğursam eskirse ondan alırım diyor şu an fiyat bandını bilmiyorum ama o da uygun olabilir fikir olarak söylemek istedim araştırırsınız isterseniz
esslemk Alara6161 teşekkürler bilgi için sağolun bebek arabası travel sistem pişmanlık diyorlar ama yinede travel sistem istiyorum 😂
Alara6161 esslemk travel gerçekten pişmanlık cnm çünkü tak çıkar bide kaba bi araba alcaksan bi kere al uzun olsun başka çocuk düşünürsen ne kullanırsın yine zaten 6 aylıktan sonra bastona geçiliyor bızler içinde rahat ve kullanışlı yer kaplamıyor bide. Şuan bebek arabalarıda ateş pahası
esslemk Alara6161 eltimde bir tane var o tarzda o yüzden birşey olursa öndekini alırım düşüncesi var 😂 pusetli kullanım ilk aşamalarda daha kolay olurmuş gibi geliyor ama fiyat açısından haklısınız uçuk herşeyin fiyatı