merve_unaldi meliskzgn evet bel ağrısı oluyor 30 haftalık olduk oğlumda bel ağrım yoktu ama kızımda bel ağrısı fazla yaşıyorum biraz ayakta kalayım hemen ağrıyor
temmuzonbir meliskzgn aşırı belim ağrıyor burada post açtım hatta çare aramak için oğlum oluyor, bel ağrısının cinsiyetle ilgisi yokki
Serendipity16 meliskzgn oğlumda daha çok belim ağrımıştı 17. Haftamdayım çok ayakta kalınca tabi ağrıyor ama şu anlık iyiyim karın büyüdükçe elbet bel ve sırt ağrısı oluyor maalesef
sevimlipolyanna meliskzgn anladım canım benimde 13. Haftada kontrolüm var heyecanlıyım cinsiyet için o yüzden sordum 😍
sevimlipolyanna meliskzgn Kızım olucakmış gibi hissediyorum oğluma hamileliğimdeki belirtilerin hiçbiri yok gören herkeste bu sefer kız diyor 😅💖🧚
sevimlipolyanna meliskzgn oğlumda sol tarafımdan kalçama doğru ağrıyordu. Bunda da tam tersi şimdi de sağ tarafımdan kalçama doğru bi ağrı var benim 🥲
eeren meliskzgn bel ağrısının cinsiyetle hiçbir alakası yok 🤭 hamileliğin başından sonuna kadar her gebede belirli zamanlarda olan birşey.ben 6 ay yaşadım bebeğim erkek.kuzenim aynı şekilde 6 aydır bel ağrısı yaşıyor bebeği kız 😊
eeren meliskzgn aynı bünyede de olsa her hamilelik birbirinden farklıymış dr ler bunu hep söylüyor.kardeşimin eşi 3 gebelik geçirdi hepsi de birbirinden apayrıydı 😊
esmahaysever Ben de 14. Haftadayım. Bir haftadır belim tutuldu iki büklüm yürüyorum resmen. O kadar ağrıyor ki. Oğlumda böyle olmamıştı. Doktor bugün biraz daha büyüsün ama bence kız dedi. Cinsiyetle alakası olmasa da seninle aynı şeyleri yaşıyorum 😀 meliskzgn