beren21_ Bem 14 haftadan beri çok şidetli kasık ağrısı çekiyorum baya ilaçta kulandım ama geçmedi çeken varmı
yagmurkvk beren21_ ben de çok şiddetli ağrı çekiyorum gebeliğimin başından beri kan idrar tahlili yaptırdınız mı
bilmiyorummki Ben de 14e girdiğimden beri tam alt karnım kasıklarım özellikle ayağa kalkarken yürürken, yatakta dönerken çok ağrıyor. Normal mi acaba ? Bugün de bel ağrım başladı. Doktor rahim kasılmasından büyümesinden olabilir dedi ama içim rahat değil yine de
pembeniz yagmurkvk benimde ilk haftalardan 11.haftaya kadar inanılmaz kasık ağrım vardı geçti diye sevinmiştim 13.haftada tekrar başladı hapşursam falan kalkamayacak kadar ağrı saplanıyor, daha bir kaç gün önce idrar tahlili verdim temiz 🤦🏻♀️
beren21_ yagmurkvk yok vermedim ilk başta vermiştim bişey demedi sonra doktor iltihap dedi ilaç yazdı kulandım gene geçmedi şimdide progestan yazdı
yagmurkvk pembeniz ben de aynı durumdayım canım ilk haftamdan bu haftama kadar (15) şiddetli kasık ağrısı çekiyorum yaşantımı kısıtlıyor ben de idrar verdim sürekli hiçbir şey çıkmadı artık kültür verdim sonuç bekliyorum
bilmiyorummki yagmurkvk Ağrılarınız sürekli mi hareketle orantılı mı ? Özellikle eğilirken, yürürken vs
bilmiyorummki Ağrılarınız nasıl, sürekli mi yoksa hareketle artan cinsten mi. Ben uzanırken otururken iyi ama ayağa kalkınca yürürken, eğilirken, yatakta sağa sola dönerken karnımda bi şeyler çekiliyor gibi alttan bi baskı oluyo.
pembeniz yagmurkvk çok şükür 🤍bende anlayamıyorum doktora sormayıda unuttum, ilk hamileliğimde bu kadar yaşamamıştım diye hatırlıyorum ama unuttum mu acaba
230121_Mthn beren21_ gerçekten çok zor. Sürekli uzanmak zorunda kalıyorum. En ufak işimi yapamıyorum. Dışarı çıkmak hayal oldu
yagmurkvk beren21_ kanla beraber veriyorsunuz kanda a’dan z’ye her şeye bakıyorlar idrar kültürü idrarda enfeksiyon bakteri üremesi mikrop olup olmadığına bakıyorlar