rumeysaayann 8 ay önce doğum yaptım şu anda 5 haftalık hamileyim. Beklediğimiz ve planladığımız bir şey değildi. Nasıl hissedeceğimi de bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı psikolojik olarak desteğe ihtiyacım var sanırım
eminaas rumeysaayann benimde bebişim 11 olacak ama ben 5 haftalık hamileymişim sata göre .kendimi çok kötü hissediyorum.hersey aklımdan geçiyor inan ,sürekli istemiyorum diyorum .ustelik planlı da değildi
bebekisteyen rumeysaayann çok zor bir durum Planlı değilse dediğiniz gibi dersinizi anlatın mutlaka bir psikoloğa
rabia_25 rumeysaayann kızım 16 aylık 6 aylık hamileyim başta illaki zor olacak biliyorum ama sonrasında iyiki diyeceğiz iyi düşünelim iyi olsun 🫶
bircekirdekaile rumeysaayann yalnız değilsin benim 4 üncü gebeliğim nasipte varsa yapacağımiz birşey yok hayırlısı olsun 💐
sosidemircan Aynısını yaşadım 3 gebeliğim ilkinde kızım 9 aylıktı öğrendim oğlumda 1 yaşı doldurmuştu 3 gebeliğim şuan
sosidemircan Wala zor oluyor zor olmuyor desem yalan olur zaten 3 gebeliğim planlı değildi korunuyordum nasipte vardı oldu 20 haftalığız şuan
rumeysaayann eminaas aynı bende de bu durum gerçekten. Ve 3. Ye sezeryan olacağım bunun ne riskleri var onu d abilmiyorum nasıl geçer bilmiyorum 3 çocuk düşüncesi beni zorluyor planlı değildi bizim de ve korunmamıza rağmen rabbim verdi ona lafım yok ama kendimi tuhaf hissediyorum
eminaas rumeysaayann ne yapacağız bilmiyorum ,o kadar kabullenmedim kimseye söylemiyorum .yakinlqrimdan pespese sezaryan olanlar var sıkıntı yaşamadılar
anniskooo Kez hamileyim ve hepsi peş peşe… kızım 7 aylıkken ilk oğluma hamile olduğumu öğrendim gerçi korunmuyorduk süpriz değildi açıkçası ama çok istediğimiz bir şey de değildi kızım 14 aylıkken oğlum doğdu başlarda alışana düzen oturtana kadar zorladı sonrası su gibi zaten şuan kızım 2.5 yaşlarında oğlum da nasipse yarın 1 e gircek çok iyi oynuyorlar demiyorum çok iyi iş çevirip yaramazlık yapıyorlar 🤣 3.ye de yine oğlum 7 aylıkken korunmamıza rağmen hamile olduğumu öğrendim per perişan oldum 🤣🤣 muhtemelen yine oğlum 14 aylıkken felan doğururum bendeki şansla o da erken doğar 🤣 ama çok güzeller gerçekten yani zor yanları elbette ki çok biri daha yeni doğmuş bir kaç aylık biri de çok küçük ikisi de anlamıyor istemeden zarar verebiliyorlar aynı anda yetişmek bazen mümkün olmuyor ama bebiş de hareketlenip tepki vermeye başladığında her şey geçiyor resmen 💕🫶🏻 şuan Tom ve jerry gibiler 😂 birnirleriyle de yapamıyorlar birbirlerinsiz de 😂 ablası bi odaya girecekse mutlaka kardeşini çağırıyor çünkü beraber kurcalamaları lazım yediği içtiği şey ne olursa olsun kardeşine ısırtır tattırır daha fazlası yok ama cıngar çıkartır 😂😂 kardeşi de neyle oynarsa ablasının yanında oynar yoksa zevk almıyor herhalde oynadığı oyuncaktan😂
rumeysaayann eminaas gerçekten kolay değilmiş ya psikolojik olarak en başta insanın hazır hissetmesi lazım ama mümkün değil yani
rumeysaayann rabia_25 benim 2. Olsa yine bu kadar düşünmezdim belki ama 3 olacak ve riskleri de varmış diy duydum tabi herkesin aynı olmaz da kendi kendime tedirgin oluyorum stres oluyorum aslında
Sahraasli rumeysaayann 2 aylık olacağım spiral takmak için gün sayıyorum benimde korktuğum bir şey sizi anlıyorum ama olan olmuş keşke önceden önlem alsaydınız