kps Kızlaaar çarşamba günü adetim bitti yakıyı bugün yapıştırdım desteğinize ihtiyacım var. Beraber takip edelim istiyorum🦋
egeemomms kps aşkımm hadi güzel haberlerle 🤲🏻bende dün adet oldum bitsin bende başlayacağım beraber atlatalım bu süreci🥹
mermel kps Üstte kalsın çok güzel haberler vereceksin bize , güzel düşün duanı et ve iyi haberler ver 🌸🥰
kps egeemomms günlerimiz yakın inşallah askmm şu işi başaralım buluşup kutlamasınıda yaparız inşallah 🫂🎀
mermel kps Amin amin inşallah canım siz bize , biz size dua edelim hamileler olarak son zamanlarimis hayırlısı ile kucağımiza alalım siz de çok güzel haberler verin bize
kps nur_1207 arkadaşımdan öğrendim sonra baya araştırdım gebelik oluşmasına yardımcı oluyormuş yani tam %50 oranla, denemekten zarar gelmez diye deniyorum şimdi 🤭
kps nur_1207 rahim soğukluğuna iyi geliyormuş eski ebeler yapıyormuş genelde tabii onlar rahim masajı vs de yapıyolar ben tek yakı deniyorum.
mevsimmbhr kps soğan kürü de tavsiye ederm canm sadece 5 gün icmeme rağmen masallah ilk denedıgım ay hamile kaldım
mevsimmbhr kps ayy tadında Hıcbısey yok ınankı asla öyle ağır da degıl sabah aç karnına 1 su bardağı seklınde içtim 5 gün boyunca normalde 14 gün dıyorlar ama ben oylesıne denemıstım o ay Hamıle kaldm