terabitiha Genel anlamda çok yemeyen biri olarak iştahım çok açıldı, çok şükür bulantım olmadı şuana kadar ama inanılmaz çok yemeye başladım, sigarayı da bıraktığım için olabilir ama sürekli yiyorum, ve doyma hissimi kaybetmiş gibiyim🫠 var mı benim gibi ?😬
glyckma terabitiha ne güzel ben de aç oldugum da iştahım yok yemek yiyemiyorum aç oldugum da da hiç halim kalmıyor bulantım daha çok oluyor halsiz oluyorum sonra da yemek zorun da kalıyorum☹️
Misssitare 10 haftalığım hala mıy mıy yiyorum sık acıkıyorum ama çok az yiyorum maşallah size bulantı olamaması harika
bebisyeter Sigara kullanmıyorum ama benimde sürekli iştahım açık bende tam 7 haftalığım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😒😒😒
Misssitare terabitiha iştah başından azalmaya başlamıştı sonra bulantida başladı hala devam. Sık acıkıyorum ama az az yiyebiliyorum
bebisyeter Sadece mide bulantısı var 1 kere kustum. Sonra iştahım açıldı sürekli yiyorum birde halsizlik var fazlasıyla. Birazda hamilelik öncesi kilom vardı dikkat etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor 😒
barlas_2020 Bende 6+3’üm sigarayı bıraktım iştahımın bu kadar açılmasını sigarayı bırakmış olamama yoruyorum sizin gibi
barlas_2020 terabitiha 🤣🤣🤣 ben nedense sigaradan tiksindim ya 🤣 Miğde bulantım yok ama sanki sigarayı içtiğim zaman miğdem bulanıyor
terabitiha barlas_2020 ben öğrenir öğrenmez içemedim vicdan yaptım çok ama arada içenleri görünce bir fırt alıyım diyorum 😅 ama bırakınca gerçekten tadı rezalet geldi
barlas_2020 terabitiha bende önce azalttım sonra en fazla 3 tane içicem dedim 🤣 sonra arada bi içmeye başladım ve sonra komple gitti🤣 şükürler olsun
glyckma Misssitare 10 haftalık olduk yeni gerçekten bittim hem duygusallaştım baya hem de eski neşem eski iştahım hiçbirşeyim yokk😢
Misssitare glyckma aa bugün bizde tam 10 haftalık olduk benim 2. Gebelik ilki hiç böyle değildi inşallah iştahımız açılır böyle her şey çok keyifsiz
glyckma terabitiha umarım inşaallah geçer bazı insanlar da doguma kadar sürdü benim bulantılarım felan diyor o zaman da baya kötü oluyorum 🤷♀️