bebee1 @nilruhu aminn inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip olsun korkuyorum çokk dualara ihtiyacım varr🥹🥹 sonucunu bekliyorum heyecanlaaaa😍
nilruhu bebee1 Rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımm🙏🏻 sonucum 120 çıktıı🥹🤲🏻 elhamdulillah❤️🤲🏻
vanilyalibuse nilruhu ayyy hayırlı olsunnn, Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip eylesinn ✨🤍 benim böyleydi ve sonucum 2835,04 geldi kuzum 🌸
pimpirikliana nilruhu Maaşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🌸Amin Allah razı olsun 🥰🙏
vanilyalibuse pimpirikliana Rabbim sağlıkla, sıhhatle, ennn doğru ve en kısa zamanda size de nasip eylesin, kucağınız dolsun inşaallah 🥹💗🫂
pimpirikliana vanilyalibuse Allah razı olsun 🙏🫠Amiiin inşallah 🙏 🌸🥰Ne güzel duadır bu böyle çok teşekkür ederim 🙏🌸🫠
vanilyalibuse pimpirikliana amiinn inşaallah senden de Allah razı olsunn 🥹💖 Rabbim gönlündekini en kısa zamanda hayırla nasip etsiin 🦋🤍✨
nilruhu Kızlaaaaar kızlar sonucum çıktııııı. 120 çıktıııı🥹🙏🏻 çok şükür Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻
vildann__ nilruhu mesajını okurken ben de senin gibi çok şükür dedim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah ben de o güzel haberi alır üçüncü yıl evlilik yıldönümümüz eşime güzel sürprizim olur inşallah❤️🤲🏻
Bereninannesi nilruhu Canım gözünaydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğin tebrik ederim 🌸
Gamze-06 nilruhu maşallah Rabbim tamamına erdirsin 😍 darısı bekleyen diğer arkadaşların başına olsun inşallah 🌸
nilruhu bebee1 inşallah inşaklah bu sefer sağlıklar artmaya devam eder dua eder dua beklerim canım iki hamiş birbirimize dualarımız tutar Rabbim bana sağlıkla ilerlemeyi sanada vaktinde kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️
sedefhamile Blgnnnnn pek bilgim yok ama buradan okuduğum kadarıyla 48 saat arayla 2 katına çıkması gerekiyormış bence senşnds güzel tabi bence daha da yükselip kendini size gösterir inşallah
Bereninannesi Blgnnnnn gayet iyi çünkü bende senin gibi benzer değerlerle öğrenmiştim ilk beta 210 ikincisi 567ydi daha da kan vermedim 20+6 olduk darısı sana inşallah sağlıkla ilerlesin sürecin 🥰
nilruhu vildann__ Allah razı olsun❤️ rabbim tez vakitte sağlıkla sanada nasip etsin banada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻