nilruhu Kan vermek için hafta içini bekleyecektim ama sabırsızlandım bu kadar net çıkınca.🥹 Eşim erken gelirse bu akşam kan vermeye gideceğim kızlar 🙏🏻🐣 
nilruhu tugbatrk teşekkür ederimmm gidersem sonucuda yazıcam bu kadar pembeliğe kaç gelir çok merak ediyorummm🐣
nilruhu mermel çok teşekkür ederimm inşallah güzel bir hcg değeri çıkar. Sabredemedim birazdan gideceğim kan vermeye🤲🏻🥰
mermel nilruhu İnsAllah canım 4. Haftada benim cok net ve baya yüksek değer idi darısı başına sağlıkla
nilruhu __cansu_ ayyyyy ağzından bal damlıyor🥹🫠 bende o değerleri görürüm inşallah Rabbim nasip eder. Akşam belli olur inşallah sonucum 1 2 saate vereceğim.
nilruhu gencannee_ çok teşekkür ederimm inşallah amin🙏🏻 sizde hamilesiniz sanırım sağlıkla minişinize kavuşun inşallah 😍
iremle nilruhu hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️ regl gününüz kaç gün geçti acaba
nilruhu iremle çok teşekkür ederimm inşallah amin🙏🏻 reglime 2 gün var. Yumurtlamanın 12. Günündeyim pazartesi regl günüm.
nilruhu gencannee_ ayyyyy Maşallah, en heyecanlı zamanlar😍😍😍 her hareketini hissediyorsundur artık Allahım çok tatlı 🥰🙏🏻
gencannee_ nilruhu evet evet her hareketini hissediyorum ayağını yakaladığım zamanlar bile oluyor 😊 darısı sizin başınıza inşallah 😍
nilruhu annem09 haber vericem çıkınca. Özel hastanede vereceğim 3 5 saate en fazla çıkar diye düşünüyorum.
nilruhu __cansu_ bu akşam sonuç çıkarsa inşallah bende rahatlayacağım. 1 saate vereceğim. Özel hastanede çok geçe kalmaz diye düşünüyorum sonuç.