fatmabaki babielif +1 ile sana katılıyorum canım yoğun akıntı yaşıyorum ve sürekli acaba su mu diye kontrol ediyorum 🥲
papatyaseverrrrr babielif 35+1 hiç birşeyim yok adet sancısı gibi sancım bile yok bende 38 39 gibi doğsa diyorum ilk oğlum 40+3 de suni ile zorla doğurttu doktorum umarım bu öyle olmaz kendi gelir 🙈😂
rumeyyurmom babielif 36. Haftadayım ilk gebelik bende heran gelcek diye korkuyorum ama karın ağrım var benimde iki gündür 🤧
Ftmnur11 Bende 35+3 Benimde sarımsı hafif yeşilimsi akıntım oluyor 3 gündür,inşallah yine enfeksiyon değildir,lanet 😄
papatyaseverrrrr Kızlar bu arada bebişlerini kaçar gram ben en son 32 de gitmiştim 35 de gel dedi pazartesi nasipse gideceğim
takashi rumeyyurmom aslında yoktu ama sonlara doğru çıktı anlamadım hiç insüline falan başlayacak büyük ihtimalle pazartesi gidicez bakalım
rumeyyurmom takashi yaa çok geçmiş olsun bebeğin boyu ne kadardı benim o haftada 47 cm dedi uzun bir bebekmiş
rumeyyurmom babielif korku yok ya herşey olacağına varır bir günde bitecek Allahın izniyle bebeklerimize kavuşunca bütün acıları unutacağız inanın korkmayın sizde stres olmayın 🥹