melito kızlar merhaba 33.haftaya girdim birkaç gündür ellerimde uyuşukluk var.önce serçe parmağım uyuşuktu 2gün.3.gün yanındaki yüzük parmağım da başladı.şimdilik sadece sol elimde var.sizde de oldu mu olanlar yardımcı olabilir mi?korkulacak birşey var mıdır sizce?
Sebnemust Benimde ayni canim 30.cu haftadan beri 34 olcam 2 gun sonra daha da beter oldu kas ve sinir sksmasiymis dogumdan sonra gecerd edi doktor
haticenur1 Benimde yaklaşık bir haftadır sağ elimde iki parmagimda sürekli uyuşukluk hissi var bugün saglik ocağına başka bisey için gittim ve sordum dr normal dedi bebeğin baskısıyla damarlarda sıkışma oluyor doğumdan sonra geçer dedi bu arada 33+5 olduk ama bu uyuşukluk benimde çok kafama takılıyor cumartesi kontrolüm var doktoruma sorucam bakalım ne dicek
melito haticenur1 ne dedi acaba doktorunuz?eşim de doktoru arayıp soralım diyorama okuduğum kadarıyla normal olduğu için rahatsız etmeyelim diyorum.ama bi taraftan da huzursuz oluyorum kötü bişey olmasın diye 😔 doktorunuz ne dedi merak ettim
haticenur1 melito ödem oluşmuş normal dedi yapacak bisey yokmuş bunun için 🙄🙁idare edicez artik doğumdan sonra geçer zaten dedi malesef