kubrayurek 1 hafta önce 16+4 iken gittiğimde tam günü ile uyumluydu 2 gün önce gittim 2 hafta küçük görünüyo sol damrda çentik görünüyo nasıl öyle oldu anlamadım çok canım sıkılıyo çok üzülüyorum 😢
aykutyesim kubrayurek benim başıma geldi canım ve çok üzgünüm kaybettim, inşallah senin bebeğin iyi olur, coraspin ve oksapar iğne kullanıyor musun
aykutyesim kubrayurek benim de 18 haftada kaldı, suyu bitti, çentik vardı sonra enf diastolik akım kaybı oldu ve ters akım oldu bebeğe kan gitmedi, senin suyun nasıl
kubrayurek aykutyesim evet kullanıyorum daha önce preeklampsi geçirdim bebeğimi kaybettim bu sefer en baştan kullandık ecoprini iğneyede 2 gün önce başladık
aykutyesim kubrayurek anladım canım geçmiş olsun sen bol su iç Allah’ın bileceği bir şey bende oldu hiç müdahale edemedim günler içinde suyu bitti sonra doktor yaşamaz dedi ama belli olmaz seninkinde tek damarda varmış çentik benimkinde hepsinde vardı hatta akım kaybı vardı çok gittim özele ve perinataloglara ama Allah’ın takdiri
aykutyesim kubrayurek ikinci gebeliğimde ben hem coraspin hem oksapar kullandım 9 ay boyunca 37 haftada doğdu şuan 2 yaşına girecek 21 aylık oldu bile, işe yarıyor kan sulandırıcılar
kubrayurek aykutyesim sağolun bir öncekş bebeğimde benimde aynısı oldu 21 de başlamıştı akım kaybı 2 damarda da sonra ters akım oldu benim değerler alt üst oldu 26 da doğum yaptım ama yaşamadı . Şimdi bunda çok erken başlaması beni daha da korkutuyo rabbim bilir tabiki ben tedbirimi alıcam takdir Allahtan 😢🤲