nergiss123 Sezeryandan sonra 40ım çıkınca adet oldum. Sonra da diğer aylar 2 3 gün gecikme ile adet oldum. Geri çekilme ile korunuyoruz. Adetm 5 gün gecikti. Hiçbir kaza içine boşalma vs olmadı. Yine de hamile olabilir miyim 2 3 gun once test yaptim negatifti.
birumut_ nergiss123 geri çekilme bir korunma yöntemi değildir zevk sıvısında bile sperm var bir test yapsanız iyi olur
nergiss123 Maya07 Ya ciddi misiniz? Ama ben hiç çocuğum yokken bu şekilde korunuyorduk. Olmadı. Hani eminiz yani içine kaçma vs olmadı. Ya olursa 3.ye hamile kalmış olacağım. Sizin 2.bebeğiniz miydi?
Maya07 nergiss123 evet bizde ilk bebekte baya korunmadığımız halde olmuyordu allahın hikmeti ama bebeğim 4 aylıkken tövbe estağfurullah daha ilk şeyde hamile kaldım.
nergiss123 birumut_ 3 gün önce yaptım negatifti. Kadın doğuma gidip bir yöntem belirleyecektim. Ama biraz bebeğimin büyümesini bekliyordum umarım hamile değilimdir.
melismersin nergiss123 sen yine test yap ama emziriyorsanız düsensizlikte yaşayabilirsiniz gerçekten korunduğunuza ve birşey olmadığına eminseniz. Açıkcası ben bu sürprizi yaşamamak için doktorumdan doğum kontrol hapı istedim ve ekstra olarak eşimde korunuyor.
nergiss123 melismersin Emziriyorum. Sürekli emziriyorum hatta bebeğim biraz tombik. Eminim bişey olmadığına. Ya emzirdiğim için kimyasal bir şey de kullanmak istemiyorum.
annebaliii nergiss123 aktıf emzırıyorsanız adet duzensızlıgı olur dedı bana doktorum ama neye güvenip Gerı çekilme ıle korunuyorsunuz hahahah
nergiss123 annebaliii Kocamaa😅 Daha önce çocuk istemediğimizde bu şekilde korunmuştuk. Bu şekilde yıllarca korunan tanıdıklarım var.
serabis nergiss123 ya bende aynı durumdayım 1. Regl oldum 2. Çok gecikti dün test verdim sonuç pazartesi çıkıcak
nergiss123 serabis Ben de test yaptım tekrardan yine negatif. Sizin sonuç çıkmış olabilir e devletten bakabilirsiniz. Ben de merak ettim sonucunuzu. Korunuyor muydunuz?