Leyla93- vanilyalibuse galiba canım ya valla takıntılı oldum artık eşime aileme de üzülüyorum benim yüzümden onlarda herşeyden korkar oldular 😔 inşallah bu süreci hepimiz sağ salim atlatalım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🌸
mimika niiloyy su böyle irin gibi bişeydi sarımtrak benimki öyleydi en azından bnmki birden geldi ama sızıntıyo bilmem nasıl olr Ama iyi düşüm sitres olma suan kesinlik yok Siz yinede önlem amaçlı gidin bence bu haftalar özellikle iyi kontrol olmak lazım birde rahim boyuna tekrr baktrrsınız belki enfeksiona bakılırda ii olur Benim misal suyum gelmedn önce agrılarm coktu sızıntıda olurmu onlar yazsa daha ii olr.
melisaaksoy Progestan kullanıyor musunuz , benimde aynı şekilde akıntım var amnisure testi yapıldı devlet hastanesi acilinde negatif çıktı , progestan kullanıyorum onun etkisi olabilir dedi doktor 🌸
Rojdiyebiri minik_kelebek3 ya bende 20+4 haftalık gebeyim dünden beri akıntımda bi ıslaklık da var sanki krem beyazımsı akıntı ama iç çamaşırımda etrafı da su gibi az ama korkuyorum yine de 😞
minik_kelebek3 Rojdiyebiri bende hep öyle oluyordu halada oluyor ama akıntı diye ayırt edebiliyorum ama o zaman gelen su akıntıya benzemiyordu bildiğin 2 3 ymkaşığı su dökülmüş gibiydi öyle olunca kokup hemen gittim doktorda baktı kontrol etti akıntı dedi gebelikte normalmiş bide bizim haftalarda sıvı akıntı çoğalıyormuş kontrolünüzde yine doktorunuza söyleyin mutlaka endişelenmeyin Allah’ın izniyle bi problem olmaz 🩷🩷🎀