insomnia123
melezannee eşim ben hamileyken Pendik Medipole bir rahatsızlığı için gitmişti kan vermeye oradaki hemşire hanımlar ile konuşmuş eşim hamile diye. Kime gidiyor demişler dr. Aytakin demiş eşim de sizce nasıl bir dr. Demiş. Siz bilirsiniz ama Aytakin hanım iyi değil demişler hatta dr. Saadet Ünsalı önermişler. Ben o zaman Aytakin hanımın çok hastası olması sebebiyle diğer doktorlar ve hemşireler ona karşı olumsuz düşünebilir diye düşünmüştüm. Fakat haklılarmış. Doğum sonrası 1. Hafta muayenemde benim dikişlerim ve durumum ile ilgili hiçbir şey söylemeyip odadan çıkarınca ki normalde en az 3 muayeneye daha gitme hakkım varmış Tuzla Devlet hastanesine gittim 6. Hafta muayenesine. Oradaki doktor dikişlerimi görünce doğumu kimin yaptırdığını sordu. Aytakin hanımı neredeyse tüm pendik kartal tuzla tanıyor fakat doktorlar arasında ve ebeler arasında olumlu bir intibası yok. Her şey doğum yapacağınız güne, yatışınız verilene kadar iyi. Benim yaşadığım deneyime dayanarak şunu söyleyebilirim ki bu hastane ve dr tarafından para gözü ile yaklaşılıyor öncelik ne siz ne de bebeğiniz oluyor. Şimdi zamanı geri alsam kesinlikle Lütfi Kırdarda ya da Tuzla Devlette doğum yapardım. En azından tecrübeli ebeler olurdu yanımda.