hyrss pik mi ya da yarın bir gün mü pik olur tecrübeli olanlar yardım eder misiniz ilk defa deniyorum bu testleri 1 yıldır olmuyor akşam testi tekrarlayım mı biraz önce yaptım 😢
cuteregina hyrss bence yarın yada diğer gün sabaha pik olur arada bariz fark var yarın öğlen bir daha deneyin isterseniz
nilruhu hyrss pik değil ama yakın gibi görünüyor canım. Testin varsa akşam tekrarla testi. Ben pike yakın çıktığında sabah akşam yapıyordum. İnşallah en kısa sürede pik olur🙏🏻
hyrss aynurella_85 tekrar yaptım test 3 saat sıvı tüketmedim idrarı da tuttum öglenkimden daha silik rengi çatlamış mı yoksa bakar mısın
hyrss aynurella_85 kaçırmadım Allahın izniyle ilk defa bu kadar koyu oldu testlerim elimde ama hepsini dizip çekmedim
nilruhu hyrss bence öyle yap canım bazen pik kısa sürede oluyor ve kaçabiliyor. Ama çok su içme teste yakın idrar seyrelmesin.
hyrss nilruhu üstteki öglen burdaki alttakini şuan yaptım 3 saat idrar tuttum sıvı hiç tüketmedim niye böyle cıktı daha da silik
Mervedd06 hyrss yumurta sağlığını destekleyen besinler var ama öyle yiyip de pik olsun gibi bir besin ben hiç duymadım canım stres yapma vücudunun akışına bırak elbet olacak geçenlerde burda birisi 32. Gün pik gördü