cicekligunler2332 Kizlar agritirmi kac gundur huysuz agliyor ben napcam dilindeki acıtıyormudur onu nasıl geçircem 🥹
cuteregina cicekligunler2332 karbonatlı su ile sil diyor doktorlar bi pamuklu bez yardımı ile ama ileri seviyede ise doktor bunun için ilaç veriyor canın acıtan bir şey değil zannımca
bimucize cicekligunler2332 bizimde damağında çıkmıştı Allah’tan aynı gün randevumuz vardı çocuk doktoruna götürdüm bi damla verdi bi günde geçirdi ama karbonatlı suda işe yarıyomuş ben denemedim ama siz deneyin çünkü bebeğinizin huysuzluğu o yüzdendir
bebek_annesiii cicekligunler2332 Bizimde olmuştu doktor mikostatin diye bi ilaç yazmıştı gazlı bezle siliyordum günde 2 kez geçti @cutebabymomm Bize mikostatin yazmıştı araştırın isterseniz
Alara6161 cicekligunler2332 karbonatlı su az bişi karbonat az bişi su karıştır bezle pamukçuk olan yerlere sür geçiyor hemen ama suyu değil sadece az bişi karbonat gelcek şekilde beze
cicekligunler2332 cuteregina ya bana da dedi oyle yap ta caninacir diye sadece tulbenti suyla islatip siliyorum az var da acitiyormu diyorum bebek huysuz anlamiyorum
cicekligunler2332 bimucize yaa yakıyor diyorlar kıyamıyoruz normal suyla sildik karbonatli su yapayim bugun oyle de deniyeyim madem ben pazartesi randevum var
bimucize cutebabymomm Bizim de mikostatin ama ben Damla olarak kullandım yani eczanede bezle silin demediler Ben de Damla olarak bir damla damlatıyorum ağzına
cutebabymomm bebek_annesiii bebegim mikostatini hiç sevmiyor ağzını sildirmiyor öğürüyor. Dilini silecegim cikarmiyor agzini kitliyor. Ne yapacağımı şaşırdım
cutebabymomm bimucize gerçekten mi bendede var bebeğim asla sildirmiyor dilinin uzerinde var asla dilini çıkarmıyor zorla silmeye calissam öğürüyor
bimucize ahbuben geçti çok şükür ama doktor geçse bile bikaç gün daha kullanın demişti öyle yapıyorum çünkü pamukçuk bebeği çok huzursuz ediyor
ahbuben cicekligunler2332 karbonatlı su arttırabilir dediler ben hiç riske girmedim mikostatinle temizledim