elciiny Beni tanıyan annelerim vardır belki.. dün 28+2 de malesef suyumun gelmesi ile doğum yaptım.. bebeklerim şuan küvezde lütfen çok dua edin olurmu? Birde varmı benim gibi erken doğum yapan
eylulmihrasmom elciiny çok geçmiş olsun sağlıkla tez zamanda kavuşursunuz inşallah🥹 ben de üç sene önce 30+3te doğum yaptım
yineyeniyeni elciiny canım Rabbim şifa versin bebişlerine sağlıkla en kısa zamanda kucağına al inşallah merak etme yoğun bakım şartlarında bu bebişler daha çabuk toparlanır
gamzeakarsu17 elciiny allah sağlık versin güç versin tez zamanda toparlayıp evinize gidersiniz umarım 🙏
busbus222_ elciiny çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda toparlanıp yanına gelirler sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi🤲🤲🌸💖
-Cennetkusuannesi- elciiny @Helenaaa bu arkadaşımızda 29 haftalık yaptı ikizlerine. Belki Yardımcı olur sorularına. Rabbim tez vakitte sağlikla kavuşmanı nasip etsin
aysea1 elciiny çok geçmiş olsun canım bende kızımda suyum gelmesiyle dogum yaptım 33 haftalıktı inşallah çabucak toparlarlar kucagına alırsın bol boll dua edicem miniklere 🤲
elciiny aysea1 ay allah razı olsun sizden rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almaya nasip etsin💖💖💖