ayox bsra_ylmz61 sizin gibiydim bende ilki geneldi ikinci spinal için doktor fln çok ısrar etti genele gerek yok bak bebeğini gorursun fln dedi..bende korkarak girdim yalan yok hatta elimi tuttu anestezi teknikeri hemşire fln..konfor açısından spinal çok iyiymiş tek korkum benimde bel agrisiydi bel fıtığı başlangıcı vardi ama çok şükür belde sıkıntı yok omuz boyun ağrısı oldu bu seferde…herşeyin bı zorluğu oluyor işte…ama genele göre konfor açısından spinal daha iyiydi….hatta ilk doğuma göre çok daha kolay ayaklandim fln
ecetugbakara Bos kaçağı olmuştur. 10 günden fazla sürerse hastaneye gözüküp spinal anesteziden dolayı olduğunu bu durumu anlatın, kan alıp o bölgeye yama yapıyorlar tekrar o aralıktan düzeliyor
ayox ecetugbakara evet anestezi doktoruma abimde sağlıkçı o sordu oda bos kaçağı olmuştur demiş serum takviyesi yaptılar o omurilik sıvısına takviye ve delik kapansın diye ins çabuk toparlarim hem yenidoğan hemde 1.sinifa yeni başlayan çocuğum var😕
hamilelikteikincibahar ayox benim 1 hafta sürmüştü bil bol su ve kahve için mutlaka ancak böyle atılıyor vücuttan yavaş yavaş
ayox hamilelikteikincibahar 1hafta mi cokmus yaa..bende bol kahve içmeye çalışıyorum 3.gun bugün doğum yapalı…
rmy1 ayox ben daha doğurmadım ama bende migren var hamileliğim ilk aylarında yaklaşık 1 ay boyunca feci şekilde asla geçmeyen baş ağrısı yaşadım hiçbir şey geçirmedi hayatımda hiç bu kadar ağrıdığını bilmem gözlerimi açamıyordum bayıltın beni diyordum o derece hiçbir şey fayda etmedi hapta içememiştim öldüm öldüm dirildim resmen baş ağrısı çok kötü ya pfff 😢
hamilelikteikincibahar rmy1 sana tavsiyem eğer sezaryen olacaksan ameliyat sırasında başının altına hafif bir yükselti işte ve ameliyat sırasında sakın başını oynatma canım güzel bir doğum olur inşallah
ayox rmy1 ay migrenim yok ama sizin hissettiğimiz gibi ağrı geldiğinde çok kötü oluyorum gözümden yaş geldi ta dün…çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız ins🙏🙏🙏
supermommss ayox Benımde baş ağrısı çok şiddetli oldu benım ekstra tansiyonda çıktı yatış yaptım taburcu olduğum günün akşamı 1 hafta kaldım hastanede aynı bu dedıklerinizl dedi anestezi doktoru Sureklı yastıksız sırt üstü yatman lazım o boşluk ancak o sekılde kapanıp ağrı geçecek demişlerdi sizde o sekılde bir kaç gün kalkmadan dümdüz yatın gerçektende öyle yatınca ağrım gecıyordu
hamilelikteikincibahar supermommss gelde sezaryen ile yat dümdüz yatması ayrı dert kalkması ayrı o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun
ayox supermommss ay o şekilde de her dakika yatilmiyor ki bebek küçük ameliyat yeri ağrıyor yatsam öyle kalkiom kalksam ayrı zor…uzanmaya çalışıyorum yine de
supermommss hamilelikteikincibahar iki tane normal doğum yaptım ilk normal doğumum çok zor olmasına rağmen yinede normal istedım ikincisi çok kolay oldu üçüncü sezeryan oldu ameliyat kolay rahat geçti ama sonrası beni mahvetti
rmy1 ayox çok çok kötü bişey baş ağrısı ya bide bana gelmiyordu hiç gitmedi ki 1 saat bile başımın ağrımadığı zaman olmadı çok fenaydı şimdi sezeryan felan olursam yine öyle baş ağrım tutarsa diye çok korkuyorum valla meyilliyim çünkü
zeyyu ayox Bende 2 10 gün önce doğum yapmıştım konuşmuştuk belki hatırlarsınız benim anestezi doktorum en az 4 litre demişti ben 5-6 litreye yaklaşıyordum hala içiyorum hatta. Sık sık içiyorum başım ağrıyacak gibi olunca hemen 500-700 ml kadar su içiyorum 5-10 dkya ağrı başlamadan geçiyor ben hiç kafein almadım sadece çok çok su içiyorum idrar rengimde su gibi. Az içersem suyu renginden de anlıyorum ve baş ağrım oluyor
ayox Esma006 iki ay mi🥴yrn olmazsa anestezi doktoru ile ve nöroloji doktoru ile görüşeceğim kontrol edecekler
ayox zeyyu walla beende suyu çok içiyorum ama tek suyla olcak bişe değil omurga sıvısında kaçak oluyormuş galiba dümdüz yatın diyor doktor o spinal iğnesinin girdiği yere baskı olup kapanmaya yardım ediyormuş…sabah yine çok yoğun ağrı geçirdim yrn bı doktorlarla görüşeceğim
supermommss ayox benım bir haftada geçti ben hastanede olduğum için kalkmama izin vermiyorlardı bebegimi bile zar zor emzirdim sizin de yanında yardımınız varsa çok mecburi durumlar olmadığı müddetce ayaklanmayın dümdüz sırtüstü yattın anca bu şekilde çabucak atlatırsınız başka bir çaresi yok gibi