Tugba220 Kızlar merhaba Gaziantep’te hangi doktorlara gidiyorsunuz memnunsunuz Özellikle sezaryen doğumda memnun kaldığınız doktorlar varmı hastane temizliği doktorun tecrübesi hastalara karşı açıklayıcı guleryuzlu olan
Sibel_10 Tugba220 antepte dogum yapmafim ama talha tiryaki hocada takipliydim bir ara cok iyi bir foktor ve herseyi tek tek acikliyor
Queen_papatya Tugba220 bende ncr hastanesi Nazan Özdemire gidiyorum gayet memnunum ilgili herşeyi anlatıyor söylüyor ayriyeten evde herhangi bir sıkıntın olduğunda yazabiliyorsun sana cevap verip konuşuyor
Tugba220 alimom21 memnun musunuz peki ilgisi alakası nasıl hemen acele edip hastayı göndermeye mi çalışıyor yoksa açıklayıcı bilgi veriyor mu
alimom21 Tugba220 yani sıcakkanlı bir doktor 2 aydır gidiyorum öbür ay doğumum var kalabalık sadece memnunum başka seçenek kalmadı mecburen gidicem ama benim içime sindi gibi hastaneden tereddüt ettim
cangu Bossana başladım bende geçen hafta gittim esin bilik gayet ilgili geldi bana beğendim haftaya yine gideceğim kontrole
Queen_papatya alimom21 ben ilk çocuğumu normal doğum yaptığım için sezeryan konusunda bişey diyemem ama çok bilgili işinin ehli bir doktor gitseniz pişman olmzsiniz
alimom21 Tugba220 doğum yapan arkadaşım hemşireler pek ilgili değil dediler yani ona bir sene kadar oldu belki şimdş değişmiştir
alimom21 Queen_papatya teşekkür ediyorum gidiyorum yani daha yeni gitmeye başladım orda doğum yapacağım