gzmay1 ilk üyelikte h&m de en son %20 indirim oluyordu appinde. Değerlendirebilirsiniz. Orda bende kızıma yeşil antrasit krem bej beyaz fitilli gibi bir takım almıştım. Unisex renkler cinsiyeti belli değildi henüz. Onlar çok güzel çıktı. 3 aylık 2-4 ay aldım doğduğundan beri giydiriyorum. Keza pamuklular var zarf yaka zürafalı falan oda baya iyi çıktı. Sonra düz renkleri aldım zarf yakalarda. Kaç kere yıkadım hala taş gibiler. E bebekten aldıklarımın leke çıkarıcıdan sonra ağzı burnu büzüştü sertleşti mecbur yumaşatıcı ile yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden. Bebettonunda kumaşları çok güzel. Biraz pahalı ama indirimi yakalayınca baya uyguna geliyor. Hatta geçen bir indirim yaptı kızımın 1 yaş yaz kıyafetlerini stokladım kaldırdım hep. Uyku tulumları fermuarlı falan. Patikli patiksiz seçeneğide baya iyi. Zıbın tayt takım olarak aldım hep. Birde ohalala koala var o bir tık pahalı ama kumaşları baya iyi yumuşacık yıkadım kullandım onuda. Avokado ananaslı bir serisi var. Yeşil krem bej oda unisex birçok kez yıkadım sıkıntı olmadı henüz. Yani bebek kıyafetleri pamuklu olduğu için ve sürekli yıkama, leke çıkarıcı falan kullandığın için kalitesiz kumaşta kazık gibi oluyor yada böyle topak topak oluyor.