sinemmi1 5 haftalık olduk kızlar kalp atışı duyabilirmiyim acaba 5 ekime randevu aldım ozamana kadar 6+2 oluyoruz ozman kesin duyulur mu geç dollenme değil bence adetime 5 gün kala betam 11 çıkmıştı
cuteregina sinemmi1 bence hala erken geç döllenme olup olmadığını bilemezsiniz kontrole kadar 7.haftanın ortasına sonuna doğru duyulur genelde
mevsimmbhr feyzayldz sinemmi1 5+6 da gıttım kalp atışı ıcın erken dedı doktorum suan 6+3 ayın 14 üne gıdecegım kalp atışı ıcın
feyzayldz Benimde şuan 5+1 adetimden 4 gün geçti 865,5 çıktı betam tekrar kan vermedim acaba kese ne zaman görünür sizin kaç haftalıkta kese belli oldu
sinemmi1 cuteregina ilk hamilelimde de 6+2 de kalp atışı duymuştum buna da ona göre ayarladım randevuyu malum özeller çok pahalı olunca devlete de anca randevu buluyoruz
sillaaa sinemmi1 sağlık ocağında başlanılan 5 mg ise doktorlar onu istemiyor dozu çok fazla diye 400 mikrogram olanı istiyorlar haberiniz olsun 🙏🏻
ezgiseell sinemmi1 ben de 6. Haftada duydum kalp atışını ama çok küçüktü tabi. Duyamasaniz bile görme ihtimaliniz var. Olmayadabilir bu da bi ihtimal ama siz duyacakmışsınız gibi düşünün🙏🏻😇
sinemmi1 ezgiseell 22 eylülde betam 1700 çıktı artık baktırmadım bu değerle herhalde duyulur 5 ekime kadar
serisel ezgiseell evet bende 6+0 dı duydumm ama böyle cok derinden yani doktor bu haftada normal cnkü cok kücük ilerleyen haftalarda daha net duuyucaz dedi
ezgiseell sinemmi1 kalp atışı betaya bakmıyor aslında. 6. Hafta tam ortada bi yer oldugu için bi kısım duyarsınız diyor bi kısım duymazsınız diyor. Sonuçta herkesin her gebeliği farklıdır. Ben duyacaginizi ümit ediyorum🙏🏻
maviiideniz sinemmi1 benimki 3900 dü yine duymadım gerçi karnımdan bakmıştı 2 hafta sonra gel dedi gittim o zaman duydum 9.haftamda hem bebekte büyümüştü