Kader5516 Kızlar 23+4 haftalık hamileyim iki gündür akşamları başlayan aşırı mide yanması var böyle birşey yaşayan varmı reflü var bende birde ne yaparsak geçer
Rnhndkzn Kader5516 bende gaviscon içiyodum ama son bir haftadır dayanılmaz hale geldi doktorum reflü dedi ve pulcet diye bi İlaç verdi sabahları aç karnına içecekmisim. Ama şu an mide yanmasından uyku yok 😔
Kader5516 Rnhndkzn sizin kaç haftalık evde gaviscon vardı aklıma teldi içsemmi diye ama kafama göre içmek istemedim
Seymakayaoglu 27+2 haftaligim 2 gündür acaip sekilde miyde yanmam var midem azimdan cikacak gibi caviskon kullaniyorum sanki oda fayda etmiyor gibi nasil olcak boyle ya daha zamanda cook yazada giriyoruz yandik kızlar 🤗🤗
Kader5516 Seymakayaoglu aynı bende iki gündür akşamları bi başlıyor boğazımdan ağzıma kadar o yanmayı hissediyorum hiç böyle bu kadar fazla bir yanma yaşamadım akşam korkuma birşey de yiyemiyorum
Nisan21 Canım ben de 37 haftalık hamileyim en başından beri çekiyorum mide yanmasını süt soda bi nebze geçiriyor.Ama doktorum bana gasvin diye bir surup verdi onu kullanıyorum 20.haftadan beri cok sukur bir zararini gormedim keske en basindan icseymisim diyorum.Kahvalti ve yemekten sonra bir kapak içiyorum bir de gece uyumadan hemen önce çok rahatlatıyor.Bir doktoruna daniş istersen ben faydasını çok gördüm reflu var bende de ❤
Kader5516 Nisan21 daha randevuya iki hafta var bu kez sorucam gerçekten reflünün zaten ekstra katmış olduğu bir yanmada oluyor birde korkuyorum bebeğede geçecek diye reflünün bu durumu yaşayan çok kişide oluyor
d190516 Kader5516 aksine o yanmayla yaşamak daha çok zarar veriyor bana doktorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi 14 haftadan beri kullanıyorum
Huzur20 Kader5516 Gaviscon o haftalarda geciriyo ama hafta ilerledikçe onunda bi faydası olmuyo ama şimdilik iç bende çok ictim
basaran Kader5516 benimde çok kötüydü ve yanma artık boğazima kadar cikmisti. Elma ilaç gibi geliyor tavsiye ederim.
Huzur20 Kader5516 Reflü varsa yandin ben 9ay ne çektim 39 haftaligim Pantpas diye bi ilaç verdi doktor gerçekten harika bi ilaç bir gün iç üç gün midem yanmiyo doktoruna bu ilacı şöyle tavsiye ederse kullan bence
Kader5516 Candaan daha çok var önümüzde Allah yardımcımız olsun ilk 3 ay da böyleydi hiçbirşey yiyemiyordum
Ecrinefe Kader5516 omeprol diye bi mide koruyucu var onu kullanıyorum ben doktorum yazmıştı her gün bir tane ac karnına çok şükür ne yanma ne acıma hepsi geçti bide sakızın çok faydası oluyo bana midem kötü olunca sakız çiğniyorum çok şükür rahatlıyorum