mlskryg Eşimle 5 gün korunmasız cinsel ilişki yaşadım ama öncesinde 9 gün adetim geçikti ve sadece 23 gece hasta oldum 24 öğlen hastalığım bitti ve dolu dolu olmadım ne zaman test yapsam belli olur varmıdır sizce ilişki yaşayalı 14 gün olmuş
ilayada1 mlskryg ilk gebeliğimde öyle olmuştu akıntı koyuydu ama az sürdü diğer regl günümde yani o akıntıdan 28 gün sonra gittiğimde 5 haftalıkmış bence çıkar şu an da
esra_18_ mlskryg adet kanı gibiyse gebelik olmuyor diye biliyorum canım istersen pazartesi saglık ocagında bir kan ver
tatlibirisi Normal bir kanama yaşadıysanız süresi az bile olsa gebelik yok demek oluyor ama test yaparsanız varsa çıkabilir önemli olan ilişkiye girdiğinizin üzerinden geçen süre değil yumurtlamadan geçen süre
mlskryg tatlibirisi normel bir kanama değildi hem hipertansiyon ve şeker hastasıyım onun için biraz tedirgin oldum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu ama ozaman beklemiştim
mlskryg esra_18_ 6 senelik evliyim 1 kızım var 2. Bebeğimi 2.5 aylıkken kaybettim kalbi durdu şuanlık düşünmüyorum sadece ilaç içtiğim için tereddütte kaldım hipertansiyon ve şeker hastasıyım raporlu ilaçlarım var eşim ve kızım çok istiyor