loewebaby doktor sabah 10’da antenatal bölümüne randevu açılıyor dedi, inanın her gün saat 10’da bekliyorum bakıyorum ama hiç randevu yok. gidenler nasıl gidiyorsunuz?
fikretbaciniz loewebaby malesef bulana kadar insan perişan oluyor ben gece 1-2 gibi bakıyordum iptal edenler oluyordu alıyordum hemen
Saimeeeee loewebaby detaylı ultrason icinmi alacaksınız eğer onun içinde cam sakura perinatolojiden riskli gebelik yazana alın o bakıyor
meri142334 loewebaby bende 1 haftadır uğraşıyorum ama bende alamadım maalesef bana sadece Zeynep kamilden al dedi ümranşye eğitim ve araştırmadaki doktorum
Saimeeeee fikretbaciniz antenatalami aldınız İyi bulmuşsunuz bende çok uğraştım alamadım cam sakuradan aldım en sonunda
fikretbaciniz Saimeeeee çam sakura bana uzak ben bulamasaydım da gitmezdim ben detaylılarımı Ümraniye de yaptım ikili testlerimi orda yaptım
loewebaby fikretbaciniz tamam ben randevu alayım detaylıca sorayım doktora çok teşekkür ederim Allah razı olsun
loewebaby meri142334 valla ne diyeyim Allah yardımcımız olsun, ben gece 12 de de bakacağım bir umut, bulamazsam artık özele
loewebaby meri142334 yurt dışında yaşıyorum orada yapacağım, buraya muayene için gelmiştim, sanırım geri döneceğim